Kompetencer

CS Byggefirma ApS

Elementbyggeri

Hos CS Byggefirma har vi speciale i elementbyggeri. Vi ser en solid og glat byggeproces i, at det meste af huset bliver produceret som præfabrikation, hvortil huset nemt og hurtigt kan samles. På den måde bliver ens byggeproces væsentlig kortere, og man sikrer sig et tørt hus.

Elementbyggeri fungerer som husets kerne og den bærende del, der altid består af træ og opfylder alle økonomiske og miljømæssige krav. Derefter kan vi opsætte den ønskede facade uden på elementerne, f.eks. mursten, zink og stål – der er ingen grænser for det.

Vi har al den nødvendige erfaring og det rette værktøj til at lave dit ønskede hus. Kontakt os gerne i dag for at høre mere om elementbyggeri.

Fagentreprise

Vi udfører fagentrepriser – store som små – inden for tømrerfaget. Vi sørger altid for at medvirke til et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen, og i os finder du en god samarbejdspartner, der altid holder de aftaler, der er blevet lovet.

For os handler det ikke kun om at levere resultater – men at levere resultater, der holder! Vi har nævnt det før, og gør det her igen, fordi vi mener det. Hvad enten det er store eller små projekter, så hjælper vi gerne til. Vi står også gerne for hele byggeentreprisen, lige fra udvikling af ideer til det færdige resultat.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til konkrete byggetanker.

Hovedentreprise

Vi udfører hovedentrepriser, hvor vi koordinerer hele byggeprojektet og står for alt til punkt og prikke. Vi sørger for at skaffe et helt hold håndværkere til de opgaver, der skal udføres – bl.a. murer, tømrer og VVS’er – og står for at koordinere de forskellige fagentrepriser. 

Ud fra dine ønsker udarbejder vi både skitseforslag og senere hen færdige tegninger og beskrivelse til byggeriet i samarbejde med vores dygtige arkitekter og konstruktører. Vi står for koordinering af alle håndværkere og leverancer af hele byggeriet.

Fordelen er, at du kun skal indgå aftaler og afregne med ét firma.

Solceller

Hos CS Byggefirma forstår vi vigtigheden af bæredygtig energi. Derfor tilbyder vi installation af solceller, som en del af vores engagement i miljøvenlige og energieffektive løsninger. Vores team af erfarne fagfolk arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dit solcelleprojekt ikke kun opfylder dine energibehov, men også bidrager til et sundere miljø. 

Vi ved, at hvert hjem og hver virksomhed har unikke behov. Derfor tilbyder vi skræddersyede solcelleløsninger, der passer til din specifikke situation. Fra det indledende design til den endelige installation sikrer vi, at hvert aspekt af dit solcelleprojekt er omhyggeligt planlagt og udført med højeste standarder for kvalitet og effektivitet. 

Interesseret i at gøre din bolig eller virksomhed grønnere med solceller? Kontakt os i dag for at diskutere dine muligheder og få et skræddersyet tilbud.

Sauna

Ønsker du en flot, eksklusiv sauna? Så er vi de rigtige at tage fat i! Vi er specialister inden for saunaer, og vi samarbejder med de bedste leverandører inden for markedet. Vi sætter gerne din nye sauna op i Vejen og omegn, samt resten af landet.

Vi kan hjælpe med at bygge flotte, moderne saunaer med brug af de bedste materialer og godt, funktionelt design. Saunaen kan blive lavet custom made og altså præcis efter kundens krav og ønsker. 

Saunaerne er regelmæssigt lavet af træ, hvilket vil sige, at det indvendige er af træ – udvendigt er der ingen begrænsninger! Beklædningen kan bl.a. være zink, alu og træ samt tagpap, græs på taget m.m.

Ring eller skriv endelig til os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for en ny sauna.

Facadebeklædning med zink, alu og stål

Hos CS Byggefirma har vi et stort udvalg af facadebeklædning, som både giver dit hus et flot udtryk og den rette beskyttelse. Facadebeklædning kan fås i mange forskellige farver, materialer og prisklasser, og vi kan bl.a. hjælpe med zink-, alu- og stål-facadebeklædning.

Vi kan udføre mange forskellige former for beklædning inden for bl.a. zink, hvortil vi har certificering til at arbejde med dette materiale. Derudover kan vi også sørge for forskellige beklædningsmuligheder inden for tag og vinduesanlæg – mulighederne er mange og begrænsningerne få. 

Ønsker du at høre mere om vores facadebeklædning med zink, alu og stål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Betongulv

Vi kan hjælpe med opretning af betongulv i dit hjem. Det er meget moderne med et råt look i enten boligen eller industribygningen, hvor gulvet ændrer karakter over tid ligesom et trægulv.

Betongulvet er let at vedligeholde, og det giver et superflot, råt look, som findes i flere og flere boliger. Vi kan hjælpe med hele processen, og vi sørger derudover for at udføre gulvbehandling efterfølgende med f.eks. oliering eller lakering efter kundens ønske. 

Vi kan lave betongulv i mange forskellige farver, og der er mange muligheder for at sætte sit eget præg på gulvet. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.