Om os

CS Byggefirma ApS

Håndværket på rette sted

CS Byggefirma har erfaringer med at sammensætte det helt rigtige håndværker-team, når du og din familie drømmer om et nyt hus eller en tilbygning. Du skal ikke bekymre dig om noget. Vi leder dit byggeprojekt fra idé til virkelighed.

CS Byggefirma løser projektering af diverse opgaver inden for byggebranchen. Med yderst kompetente og erfarne medarbejdere sørger vi for, at dit næste byggeprojekt ser dagens lys. Tømrerarbejdet står vi selv for.

Alt efter byggeprojektets krav samler vi et team af fagkyndige arkitekter, VVS’er, elinstallatører og murere. Vi går aldrig på kompromis med de enkelte byggeprocesser. For os handler det ikke kun om at levere resultater – men at levere resultater, der holder.

Om CS Byggefirma

Resultater, der holder

Hos CS Byggefirma går vi op i vores arbejde. Vi har hjerte for det gode håndværk, og vores mission er at gøre kunderne tilfredse og at være stolte over at lave det, vi gør, hver eneste dag. Vi bygger virksomheden på tillid og samarbejde med kunderne, og vi sørger altid for at inkludere kunderne i byggeprocessen fra start til slut. Vi er nemlig klar over, at det er en stor proces og en stor beslutning at få udført enhver form for håndværk. 

Vi står klar til at hjælpe alle typer kunder med deres byggeprojekt – lige fra en lille carport eller skur til en privat kunde, til store byggesager for større virksomheder. Vi arbejder i hele Danmark, og vi går op i et godt samarbejde og god kommunikation mellem os og kunden. 

hvem er vi?

Et team af fagkyndige

CS Byggefirma blev etableret i 2017 af Jacob Lykke Clausen og Morten Spanggaard, som har været selvstændige i årtier forinden hver for sig. De har samarbejdet i mange år og besluttede sig for at slå deres firmaer sammen til CS Byggefirma ApS, hvor de i dag hjælper med at opfylde folks byggedrømme.

Virksomheden består af 8 medarbejdere, der alle har mange års erfaring inden for tømrerbranchen og går op i godt, solidt håndværk.